Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


Κατά την προσωπική μου άποψη το ότι η γη αισίως έχει φτάσει τα 6.5 δις σε πληθυσμό απλά σημαίνει οτι ΔΕΝ είναι εύκολο ενας τόσος ανισομερής πληθυσμός να ελεηθεί και να χαλιναγωγηθεί. Δεν αναφέρομαι μονο στο οικονομικό, αλλά κύριος οτι οι υπερβολικά άνισος τρόπος διεθνών συνθηκών εκπαίδευσης , θρησκείας, δομής κοινωνίας, οικονομίας,  και ένταξης σε μια ευνομούμενη σύγχρονη κοινωνία οδηγούν στην δια της Βίας – έμμεσης και άμεσης – ελέγχου των μαζών. Βλέπετε η επιβίωση του ανθρώπινου είδους ΔΕΝ είναι και ούτε ποτέ ήταν προϊών Δημοκρατικών διεργασιών. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι Ίδιοι οι άνθρωποι να το Ζητήσουν ! !  δεν μπορείς να επιβάλεις με την βία καμία νόρμα διαχρονικά και βιώσιμα,  σε πληθυσμούς 6 –7 Δις , δείτε λίγο τα νούμερα , όλη η Ελλάδα είναι 10 εκατ. Όταν δίπλα μας μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει 18 Εκατομμύρια !  κ.λ.π.

Άρα θα πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες , και η Μαζική επίδραση στο Συλλογικό Υποσυνείδητο με όλα τα εργαλεία της σύγχρονης επιστήμης , και πιστέψτε με είναι αρκετά, ώστε οι ίδιοι οι άνθρωποι να ζητήσουν αυτές τις αλλαγές που οι Ίδιοι θα θεωρήσουν οτι είναι προς το δικό τους συμφέρον.

Εδώ τώρα θέλει προσοχή,  Ο σκοπός λένε αγιάζει τα μέσα, έτσι μόλις ολοκληρωθεί και με λιγότερο πληθυσμό ( θα πρέπει να πεθάνουν εκατομμύρια ώστε να συνετιστούν οι Υπόλοιποι ) , τότε ο πυρήνας της κοινωνίας η οικογένεια θα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό Αλλοτριώσεις όπου Ο πατέρας θα στρέφετε ενάντια στον γιο του, και η μάνα στην Κόρη π.χ. αν αυτοί με την σειρά τους αντιδρούν στο νέο  STATUS QUO που θα έχει διαμορφωθεί. Άρα την περίοδο που θα συμβούν οι δραματικές αλλαγές που ήδη έχουν δρομολογηθεί ή θα προσπαθήσει κανείς να γλιτώσει εκτός πια κοινωνίας Ως Φυγάς και αιρετικός, ή θα πεθάνει , ή θα συμβιβαστεί … ITS UP TO YOU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: